DalaDansen.se lördag 13 apr 2024, Online: 14

DalaDansen
 

Meny

» Startsidan» Annonsera

» Godis» Påskfyrverkerier» Påsk» Vårtecken» Schlager» Nöjesnytt

» Dagens Rätt
» Alfta (1) » Avesta (1) » Borlänge (4) » Falun (75) » Gävle (52) » Hofors (1) » Leksand (1) » Ludvika (1) » Malung (5) » Mora (1) » Orsa (10) » Rättvik (2) » Sandviken (2) » Säter (1) » Söderhamn (3) » Vansbro (1)
» Evenemang » Livemusik » Resor » Boende » Restaurang
» Artister/Band » Länkar
» Gästbok » Kontakta oss

AVESTA

Apr
14
Sön

Avesta teater , (kl. 14:00-00:00)
 
Bamse och Sjörövarskatten
Bamse och Sjörövarskatten
Varmt välkomna till en nyskriven teaterföreställning om jakten på den försvunna skatten med Bamse och Lille Skutt i huvudrollerna.

Bamse och Sjörövarskatten är en spännande och fartfylld föreställning för hela familjen. Bamse och Lille Skutt beger sig till Söderhavet, efter att ha hittat en bortglömd gammal skattkarta på Farmors vind.

Väl på plats inser de goda vännerna att de inte är ensamma. På samma ö befinner sig nämligen Kapten Buster och hans matros Stollen som fått nys om kartan och skatten. I stället för en lugn och behaglig resa i Söderhavet för Bamse och Lille Skutt väntar ett äventyr med spänning, action och oväntade händelser i jakten på skatten.

Bamse och Sjörövarskatten är en interaktiv föreställning, där Bamse och Lille Skutt behöver publikens hjälp för att lösa problem som dyker upp längs vägen fram till skatten. Vilka kommer egentligen hitta skatten först och få med sig den hem?


Längd: Ca 50 minuter.


Efter föreställningen är det meet & greet för alla som vill säga hej till karaktärerna och kanske få en riktig Bamsekram.


Barn under 2 år går in gratis om de sitter i knät på medföljande betalande vuxen.

Rullstol
Rullstol- och Ledsagarbiljett bokas via Tillgänglighetslinjen på: 0776-707777.
Ledsagaren går in gratis med egen biljett.


Om BAMSE på turné:
Bamse Productions har under de senaste åren producerat en rad olika teaterföreställningar som turnerat över hela Sverige med vår allra käraste björn i huvudrollen. Dräkterna är specialsydda och i Bamse och Sjörövarskatten är det första gången vi får möta Kapten Buster (rösten görs av Markoolio) och Stollen i ett live-sammanhang. Bamse och Sjörövarskatten är skriven och producerad av Kenny Mattsson.

Nöjesinfo och Lunchmenyer direkt till din mail och mobil?

Fyll i dina uppgifter så skickar vi info till dig när det är aktuellt.

Ditt namn
E-post
Mobilnummer

 
Dagens veckodag för att slippa SPAM
Ort
Kryssa i den info Du vill få:
Nöjesinfo via mail
Nöjesinfo via SMS
Lunchmeny via mail
Lunchmeny via SMS

» Annonser «

» Annonser «